Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuws

Verfijn uw zoekopdracht

Herstel standaardwaarden
check form
  • Nieuws per interessegebied

  • Nieuws per onderwerp

  • Nieuws van

  • Nieuws per doelgroep

Nieuws doorzoeken

Zoeken naar nieuwsberichten van dit kalenderjaar. Oudere berichten kunt u vinden in het archief.

Search form

Resultaten 1 - 10 / 1032*

Panos Merkouris participates in workshop on Ocean Governance
Datum:18 mei 2018

On April 19-20th, Prof. Panos Merkouris participated as commentator in the workshop 'Regime Interaction in Ocean Governance: Problems, theories and methods', which took place in Utrecht.

University of Groningen Business School en In the LEAD lanceren Top-HR Leiderschapsprogramma
Datum:18 mei 2018

De wereld om ons heen is in verandering en al deze ontwikkelingen hebben grote impact op de strategie en het presteren van organisaties. “In het programma besteden we aandacht aan actuele trends die op organisaties afkomen”, vertellen programmadirecteuren en hoogleraren Janka Stoker en Harry Garretsen. “Denk aan robotisering, de opkomst van de platform-economie, big data en globalisering. Daarbij gaat het altijd om onderwerpen als de relevantie van ontwikkelingen in de buitenwereld voor de organisatie, de relatie met de strategie van de organisatie, de betekenis voor het huidige en toekomstige leiderschap van de organisatie. En uiteraard, de veranderende rol van HR.” Alleen met deze kennis kan de strategische partnerrol van eindverantwoordelijke HR-professionals verder worden uitgebouwd.

Kans op langdurige rouwstoornis bij vermissing lijkt vijf keer groter dan bij natuurlijk overlijden
Datum:17 mei 2018

Vermissing van een dierbare leidt in ongeveer de helft van de gevallen tot langdurige psychologische klachten bij achterblijvers. De kans op ontstaan van een langdurige rouwstoornis bij vermissing lijkt vijf keer groter dan na een natuurlijk overlijden van een dierbare. Kenmerkend is de aanhoudende onzekerheid voor achterblijvers. Dat blijkt uit onderzoek van promovenda Lonneke Lenferink, dat werd gefinancierd door het Fonds Slachtofferhulp.

Dr Rieneke Slager co-authors report for UN-backed body
Datum:17 mei 2018

Assistant professor and Rosalind Franklin Fellow Dr Rieneke Slager is a co-author on a report supported and published by the United Nations-backed Principles of Responsible Investment (PRI). The report, entitled ‘How ESG engagement creates value for investors and companies’, examines how shareholder engagement with environmental, social and governance issues (ESG) can create value.

NVAO-accreditatie voor Executive MBA, University of Groningen Business School
Datum:17 mei 2018

De Executive MBA van de University of Groningen Business School (UGBS) heeft zojuist het goede nieuws ontvangen dat de opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Good news: NVAO accreditation for our executive MBA and Master of M&A and Valuation!
Datum:17 mei 2018

The Executive Master of Business Administration and the Executive Master of M&A and Valuation have just received good news. Both these master programmes, offered by the University of Groningen Business School, have been accredited by the Accreditation Organisation of the Netherlands and Flanders (NVAO).

Jilin University visits Faculty of Philosophy
Datum:17 mei 2018

A delegation from the School of Philosophy and Sociology of Jilin University (China) visited UG’s Faculty of Philosophy

NVAO-accreditatie voor de Executive Master of M&A and Valuation, University of Groningen Business School
Datum:17 mei 2018

De Executive Master of M&A and Valuation van de University of Groningen Business School (UGBS) heeft zojuist het goede nieuws ontvangen dat de opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Pleegkinderen willen hun verleden begrijpen
Datum:16 mei 2018

homepagenews, research, corporate, GMW, orthopedagogiek/Orthopedagogy, Behavioural and Social Sciences,

Het nut van algen boven water
Datum:16 mei 2018

Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative Changing Oceans (NICO) wil weten: Hoe krijgen we grip op de kansen en bedreigingen van de zeeën die aan het veranderen zijn?

* Het aantal zoekresultaten kan afwijken van het aantal resultaten dat u ziet, omdat sommige documenten afgeschermd zijn.