Wat Nou Weer?


29 juli 1997 werd ik geinterviewed, live, vanuit een rijdende trein (van Groningen naar Leeuwarden en vice versa) voor het Radio Noord programma `Wat Nou Weer?'. Het interview (6 minuten lang) is hier te beluisteren.

Merk op dat tijdens het interview het systeem wordt gebeld, maar dat loopt op een falikante mislukking uit. Niet alleen verstaat het systeem de beller niet (dat gebeurt helaas wel meer), maar bovendien verstaat de beller ook het systeem niet (vanwege verschrikkelijke ruis, echo en herrie in die trein. Gosse Bouma werd overigens laatst ook voor Radio Noord geinterviewd, en toen liep de demo wel als een trein!

Onderwerp van het interview: het OVIS systeem. Aanleiding: berichten in de pers dat het systeem nu (op experimentele basis) gebeld kan worden via telefoonnummer 070 3040418. Informatie: Language and Speech Technology. Overigens, inmiddels is dit telefoonnummer buiten gebruik. Wanneer je het OVR nummer 0900-9292 belt krijg je soms (afhankelijk van de drukte) de mogelijkheid de computer te gebruiken.

wav formaat, 3.5 Meg of
au formaat, 2.5 Meg

Met dank aan Edwin Kuipers.