Eye Lab

Route


Hoe kom ik bij het Eye Lab?


Routebeschrijving lopend

Het Eye Lab bevindt zich in het Harmoniegebouw van de Faculteit der Letteren in de binnenstad van Groningen. De hoofdingang voor voetgangers en fietsers is te vinden naast de Uurwerkersgang. Het adres is:

Oude Kijk In 't Jatstraat 26
9712 EK Groningen

In het Harmoniegebouw kunt u zich bij de portier melden. Een onderzoeker zal u dan beneden in de hal komen ophalen.

Vanaf het Centraal Station

Te voet of met de fiets
Loop of fiets in de richting van het Groninger Museum en steek de museumbrug over. Vervolgens gaat u rechtdoor via de Ubbo Emmiusstraat en de Folkingestraat. Als u de Vismarkt heeft bereikt, ga dan rechtdoor de Stoeldraaierstraat in. Deze gaat over in de Oude Kijk in 't Jatstraat. Het Harmoniegebouw bevindt zich op nummer 26 aan de linkerkant.

Met de bus
Een aantal buslijnen stopt in de buurt van het Harmoniegebouw: ongeveer 9 verschillende bussen stoppen op de Grote Markt en 2 buslijnen hebben een halte bij de A-Kerk. Beide locaties bevinden zich dicht bij het Harmoniegebouw. Meer informatie over bustijden vindt u op www.9292ov.nl.harmonie (61K)

Met de auto

Via een routeplanner van bijvoorbeeld Google Maps of ANWB kunt u de precieze route vanaf uw huis berekenen.

De ingang van het parkeerterrein van het Harmoniegebouw bevindt zich achter het gebouw en is te bereiken via De Laan (zie het kaartje rechts). Via de intercom kunt u uw komst melden bij de portier, die u toegang zal geven tot het parkeerterrein. Parkeren is gratis voor mensen die meewerken aan een experiment.


Copyright © 2014  Eye Lab